POKE BOWL KING APELDOORN

POKE BOWL KING APELDOORN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 244 beoordelingen
29 mei 2020 om 19:51 Kip viel tegen. In gekookte zalm was de avocado niet rijp.
28 mei 2020 om 20:52 In de poke bowl was de kip super droog en voor sommige ingrediënten moest je goed zoeken want die zaten er amper in. Het bezorgen duurde lang. Toen we belde wisten ze nier hoe lang het nog ging duren ondanks dat in de thuisbezorg stond dat het bezorgd zou
25 mei 2020 om 20:01 Heel lekker!! Bezorger is super lief 2x langs gekomen omdat ik de eerste keer in de tuin zat en de bel niet hoorde! Ik had wel gevraagd zonder lente ui die er helaas wel op zat.. maar dat Maakte niet uit in verhouding hoe lekker het eten was!
24 mei 2020 om 20:48 Eten was heerlijk!
22 mei 2020 om 22:35 Als wij zeggen we willen kwart voor 9 dan willen we ook kwart voor 9 en niet eerder!! Eten was veels te pittig en de gyozo was echt te klein doe daar aub wat aan! Jammer!
22 mei 2020 om 21:17 De pittige gekookte zalm was geweldig, volgende x een grotere bestellen. Top!!
17 mei 2020 om 23:50 De bezorger was op tijd, maar de de bestelling viel tegen terwijl ik voorheen wel goede ervaringen heb. Rijst onderin was erg koud en wat ‘hard’. De avocado was wel groen maar eigenlijk nog niet rijp en daardoor taai en niet lekker van smaak en om te eten
15 mei 2020 om 22:45 Lekkere bowl
11 mei 2020 om 9:54 Lekker gegeten alleen harde avocado niet rijp dus. Er stond dat t eten er op 7 uur was maar t was er pas 8 uur..
10 mei 2020 om 21:46 2.5 uur moeten wachten. Poke bowl met kip wat ontzettend scherp was, advocado keihard en aardappelkoekjes die koud waren, omdat de slecht Engels sprekende bezorger het adres niet kon vinden en doodleuk had doorgegeven dat we niet open hadden gedaan.
9 mei 2020 om 23:03 Heel erg Weinig rijst tov vorige keren....
8 mei 2020 om 21:07 Het smaakte enorm naar zeep!!