POKE BOWL KING APELDOORN

POKE BOWL KING APELDOORN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Bowl King Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 22:57 Altijd top eten. Favoriete pokebowl met zalm. Bezorging ook altijd super vriendelijk en binnen het uur bezorgd.
15 mei 2022 om 19:36 Rond 3 uur besteld, eerste moment van bezorgen is pas om half 5. Terwijl ze al om 3 open zijn. De allereerste bestelling hebben en dan alsnog een kwartier te laat bezorgen.. Eten is wel super!
14 mei 2022 om 21:30 Bijna twee uur moeten wachten op het eten. Bij het bellen om te vragen waar het bleef brutaal te woord gestaan. Waarna het het binnen vijf minuten geleverd zou worden vervolgens weer 20min gewacht.
14 mei 2022 om 20:28 De opmerkingen die we geplaatst hebben, zijn niet gelezen. Hierdoor van dat vieze namaak “kuit” in onze poke bowl… En bij bezoeginf een enigszins onbeschofte bezorger
14 mei 2022 om 20:09 De tonijn en salade in de poké bowl waren niet vers. Jammer, hier bestel ik nooit meer
8 mei 2022 om 20:38 Werd iets vergeten bij de bestelling. 3x de baas proberen te bellen. Helemaal niemand die aan de telefoon kwam. Kreeg wel het product wat vergeten was x 2.
24 apr 2022 om 10:39 Super lekker Super veel en super vers Bezorger was ietwat laat, maar bood zijn excuses aan.
23 apr 2022 om 9:11 Bijna geen saus, geen sojasaus. En het smaakte gewoon niet vers. Jammer
20 apr 2022 om 0:04 Ik bestel altijd hier.. altijd blij. Maar deze keer was het echt minder. Weinig rijst. De advocado was super hard gewoon niet vers. Komkommer was ook niet vers. De zalm was oke. Jammer. Je moet meer betalen voor advocado en krijg je t niet vers…..???
18 apr 2022 om 20:30 Jammer dat als je een pokebowl besteld, daar niet eens sojasaus bij zit.
24 mrt 2022 om 20:07 Wij bestellen hier redelijk vaak. Normaal is het altijd goed. Vandaag helaas niet. Er zat geen smaak aan, de rijst was hard en de avacado was eveneens zeer hard.